Savremena bolnica za lečenje zavisnosti u Evropi

Klinika za bolesti zavisnosti MedTim

Bolnica MedTiM je specijalizovana klinika koja se bavi lečenjem zavisnosti, depresije i anksioznsti.

Uz pomoć stručnog medicinskog osoblja, kao i jednistvenog i inovativnog programa lečenja u ovoj oblasti, pokušavamo maksimalno da savladamo sve vrste zavisnosti koje su u današnje vreme učestale, a koje zbog prirode bolesti imaju negativne posledice i uništavaju kompletan inidivdualni i porodični sistem.

Zahvaljujući savremeniim psihološkim metodama tretiramo psihičku zavisnost, a kao rezultat očekuje se smanjenje zavisničkih mehanizama koji, zapravo, i drže pacijenta u bolesti. Na taj način pacijentu smanjujemo želju za efektom koji daje PAS (psihoaktivna supstanca).

Princip lečenja je individualan i formira se na osnovu dijagnostike i psihodijagnostike na samom početku lečenja.

Otvorite novo poglavlje života i neka zavisnost ostane ružna uspomena.

Savršena lokacija - Na samo 10 min od Beograda

Klinika MedTiM nalazi se u Novim Banovcima, prelepom mestu na obali reke Dunav, koje je locirano na samo 10 minuta od Beograda, kao i aerodroma “Nikola Tesla”. Blizina autoputa i aerodroma pomaže da do naše bolnice za lečenje zavisnosti pacijenti stignu brzo i lako.

Lečenje zavisnosti najnovijim procedurama

Kada ste sve pokušali i odustali, vreme je za MedTiM dokazano uspešne procedure lečenja zavisnosti.

Bolnica za lečenje zavisnosti MedTim, kroz inovativne medicinske procedure, tretira fizičku zavisnost, a sve u cilju detoksikacije i čišćenja organizma od štetnih produkata supstanci. Prirepmamo pacijenta za uzimanje implanata koji im u rehabilitacionom periodu pomažu da izgrade stabilnu apstinenciju. Tim psihijatara, anestezioloziologa, internista, psihologa, specijalnih pedagoga, medicinskih tehničara, obezbeđenja, kao i ostalog nemedicinskog osoblja, svojom stručnošću doprinse održavanju kvaliteta rada na visokom nivou, kako bi se sve procedure i tehnike sprovele po planu lečenja i dale očekivane rezultate.

Zašto da izaberete MedTiM?

Posebna pažnja i rad usmerena su ka rezistentnim zavisinicima – zavisnici koji su se lečili više puta, od kojih je uža i šira socijalna zajednica odustala u pružanju podrške i pomoći za naredna lečenja.

MedTim nove procedure

Savremena
bolnica

Moderno opremljena bolnica za lečenje zavisnosti prostie se na više od 2.200 m2 u blizini Beograda.

Savremena intenzivna nega

Intenzivna
nega

Bolnica za lečenje zavisnosti MedTiM opremljena je savremenom jedinicom intenzivne nege.

Višedecenijsko iskustvo

Višegodišnje
iskustvo

Naš stručni tim se sastoji od lekara koji svojim dugogodišnjim iskustvom pruža fantastične rezultate.

Iskusni tim lekara

Individualni
pristup

Princip lečenja je individualan i formira se na osnovu dijagnostike i psihodijagnostike na samom početku lečenja.

Savremena bolnica MedTim

Najnovije
procedure

Svetski priznate procedure za lečenje bolesti zavisnosti koje daju dugoročne rezultate.

Udoban smestaj MedTim

Udoban
smeštaj

Bolnica poseduje komforne i savremeno opremljene sobe, modernu teretanu, spa centar i fizikalnu terapiju.

Vratite se na put mentalnog i fizičkog zdravlja

Ceo naš stručni i visoko-kvalifikovani tim ima dugogodišnje iskustvo u lečenju bolesti zavisnosti, depresije i anksioznosti. Psihoterapijski pravci koje koristimo su porodična sistemska i KBT terapija i usmereni su na jačanje voljnih mehanizama. Oni pomažu da se osoba, putem emocija i stečenih socijalnih veština, ali potisnutih zbog prirode bolesti, vrati na put mentalnog i fizičkog zdravlja.

Pored stacionarnog lečenja stručni tim bolnice organizuje i konsultacije (otvorena vrata) za porodice i pojedince koji imaju problem sa zavisnošću, depresijom i anksioznošću, a sami nisu dovoljno motivisani za lečenje ili nisu u mogućnosti da se stacionarno leče.

Naša vrata uvek su otvorena za sve pacijente i konsultacije

Mentalno fizicko zdravlje MedTim

Komfor kakav zaslužujete tokom procesa lečenja

Komfor kakav zasluzujete MedTim klinika

Bolnica raspolaže sa 18 soba, od kojih su 6 apartmana i 12 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba. Apartmani su namenjeni za pacijente koji žele veći komfor i privatnost za vreme lečenja. Pojedine sobe imaju terasu koja je, ujedno, i pušačka zona.

Kako bi pacijent koristio vreme kvalitetno u popodnevnim časovima, naša bolnica ima posebnu za to namenjenu prostranu i savremeno opremljenu prostoriju. Ona je osmišljena ne samo kao mesto gde se obeduje ili provodi vreme, već kao deo bolnice gde pacijenti, koji se leče od zavisnosti, mogu kvalitetno da provode slobodno vreme družeći se i radeći sa radnim terapeutima. Nakon medicinskih i psiholoških tretmana, bolnica za lečenje zavisnosti MedTim obezbedila je pacijentima spa program sa sledećim sadržajem: infrared sauna, Alpha LED Oxy spa kapsula, hiperbarična komora, teretana, manuelna masaža, limfna drenaža i fizikalna terapija.

Udobnost i sigurnost naših pacijenata su nam na prvom mestu

medtim-kontaktirajte-nas

Pozovite odmah +381668035073

Ili nas kontaktirajte putem email forme ispod

Klinika za lečenje zavisnosti MedTim, Beograd

Politika privatnosti

MedTiM koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie podešavanja možete menjati u svom web browser-u. Više o svemu možete pročitati ovde.