Smeštaj na klinici MedTiM

Klinika za lečenje zavisnosti MedTiM izgrađena je po svetskim standardima i kao takva je jedna od najvećih i bolje opremljenih u Evropi. Tokom izgradnje novog objekta trudili smo se da klinika ima maksimalnu funkcionalnost i komoditet. Pored medicinskog aspekta, naročitu pažnju obratili smo na udobnost i komfor naših pacijenata.

Naša bolnica poseduje 12 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, kao i 6 apartmana. U ovom delu bolnice nalazi se i procedurna soba gde medicinske sestre svakodnevno postavljaju periferne venske katetere, mere krvni pritisak, temperaturu i sprovode dnevne farmakološko terapeutske procedure.

U istom prostoru nalazi se i ordinacija kliničkog lekara, gde se obavljaju svakodnevni pregledi pacijenata, rade kardiogrami, a po potrebi se propisuje dodatna terapija i sprovode dodatni pregledi.

Pacijenti na klinici za lečenje zavisnosti MedTiM su smešteni u prostranim, udobnim i moderno opremljenim sobama gde im se pruža maksimalna privatnost.

Smestaj na klinici MedTiM
medtim-kontaktirajte-nas

Usmerite svoj život
na pravi put

Pozovite nas i zakažite razgovor sa našim lekarima

Smestaj na klinici MedTiM

Trpezarija i kreativna zona

U kompleksu Med TiM bolnice nalazi se i trpezarija u kojoj se poslužuje kvalitetna hrana spremljena u našem restoranu. Trpezarija je predviđena za 20 pacijenata i u njoj se mogu poslužiti hranom, pićem, užinom, voćem i poslasticama tokom dana.

U prostranoj sali nalazi se i kreativna zona sa udobnim foteljama i sofama, gde pacijenti mogu provoditi svoje slobodno vreme gledajući TV, filmove, igrajući PlayStation igrice i društvene igre.

Ova prostrana i savremeno opremljena prostorija osmišljena je ne samo kao mesto gde se obeduje ili provodi vreme, već kao deo bolnice gde pacijenti mogu kvalitetno da provode slobodno vreme družeći se i radeći sa radnim terapeutima.

Smeštaj na klinici i specijalno prilagođen jelovnik

Tokom lečenja i rehabilitacije na klinici MedTiM naši pacijenti dobijaju, pored dokazanih medicinskih tretmana, i udoban smeštaj kao kod kuće. Komforan i moderan smeštaj pružaju pacijentima mogućnost da se odmore i opuste uz omiljenu knjigu, film ili seriju.

Prostrani dnevni boravak sa trpezarijom služi za druženje i zajedničko gledanje emisija i filmova, obedovanje, igranje društvenih igara, a neretko se organizuju i zajednički razgovori.
Kablovski operater nudi mogućnost velikog broja kanala zabavnog, informativnog, dokumentarnog, filmskog, serijskog i drugog sadržaja, Tu je i brzi Wi-Fi internet kako bi pacijenti mogli da komuniciraju sa svojom porodicom ili jednostavno surfuju po netu.

Jelovnik - klinike za lecenje bolesti zavisnosti MedTiM
medtim-kontaktirajte-nas

Pozovite odmah +381668035074

Politika privatnosti

MedTiM koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie podešavanja možete menjati u svom web browser-u. Više o svemu možete pročitati ovde.