Spa centar za opuštanje i relaksaciju

Spa centar - Klinika MedTiM

Na našoj klinici za lečenje bolesti zavisnosti postoji savremeno opremljen spa centar koji se sastoji iz moderne saune, masažne sobe i sobe za fizikalnu terapiju. Pacijenti imaju mogućnost da se relaksiraju potpuno sami u moderno opremljenom spa centru, koji im pruža pogodnost da se svakog dana u miru prepuste sebi i uživaju u blagodetima wellness-a.

Fizikalna terapija i masaža

O uspehu u lečenju bolesti zavisnosti govore, pre svega, pacijenti koji su zavisnost pobedili zahvaljujući našim inovativnim tretmanima i procedurama, ali i tehnikama fizikalne terapije koje primenjujemo.

Bolnica za lečenje zavisnosti MedTiM raspolaže sa modernom opremom za fizikalnu terapiju. Masaža se koristi u terapiji lečenja zavisnosti i psihičkih problema kao sredstvo koje pomaže pri opuštanju mišića, podizanju tonusa i povećanju njihove gipkosti. Prilikom masaže pacijenta dolazimo do efekta koji deluje opuštajuće na telo, regulišu se otkucaji srca, snižava se krvni pristisak i uspostavlja pravilno disanje.

Spa centar - Klinika MedTiM
Spa centar - Klinika MedTiM
Spa centar - Klinika MedTiM
medtim-kontaktirajte-nas

Usmerite svoj život
na pravi put

Pozovite nas i zakažite razgovor sa našim lekarima

Saznajte sve o bolestima zavisnosti i drugim psihičkim problemima

medtim-kontaktirajte-nas

Pozovite odmah +381668035073

Ili nas kontaktirajte putem email forme ispod

Tretmani za lecenje zavisnosti

Politika privatnosti

MedTiM koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie podešavanja možete menjati u svom web browser-u. Više o svemu možete pročitati ovde.