Sala za okupaciju – Razonoda tokom lečenja

Sala za okupaciju
Klinika za lečenje zavisnosti MedTiM vodi računa o svim svojim pacijentima. Naš stručni tim tokom svog višegodišnjeg rada sa zavisnicima shvatio je da lečenje u bolnici može da bude monotono, naročito za pacijente koji su imali razvijen iaktivan socijalni život. Tokom boravka na klinici pacijentima su dostupni razne aktivnosti među kojima je PlayStation konzola, sto za stoni tenis, stoni fudbal, kao i okupaciono-manuelna terapija. Tokom programa lečenja od zavisnosti trudimo se da našim pacijentima pružimo zanimljive dodatne sadržaje. Oni nam služe kako bi pacijentima vreme prošlo brže, a ujedno i kako bi skrenuli misli sa samog lečenja, kao i drugih misli koje im izazivaju negativne emocije.
Pacijenti su tokom okupacione terapije vođeni od radnog terapeuta koji im pomaže da sagledaju život iz drugog ugla i da više učestvuju u društvenom životu. Radno-okupaciona terapija olakšava pacijentima celokupan proces lečenja i pomaže im da stari život zamene novim i zdravim navikama.

Bolnica MedTiM raspolaže sa prostranim sobama koje nude potreban komfor za razvoj terapeutskog programa lečenja.

Sala za okupaciju
Sala za okupaciju
Sala za okupaciju
medtim-kontaktirajte-nas

Usmerite svoj život
na pravi put

Pozovite nas i zakažite razgovor sa našim lekarima

Saznajte sve o bolestima zavisnosti i drugim psihičkim problemima

Politika privatnosti

MedTiM koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie podešavanja možete menjati u svom web browser-u. Više o svemu možete pročitati ovde.